Ons team

Debbie Verheijen

Eigenaresse

Mijn naam is Debbie Verheijen (1990). Op 2 november 2009 heb ik Koetje Boe opgericht. Wat klein begon is uitgegroeid tot een prachtig kinderdagverblijf met een enthousiast en professioneel team waar ik erg trots op ben. Werken met kinderen was als klein meisje al mijn grote passie. Ik kom uit een groot ondernemend gezin en weet van aanpakken. Dit komt mij goed van pas bij het runnen van Koetje Boe. Het luisteren naar de wensen en behoeftes van ouders en kinderen en daarop weer inspelen vind ik hierbij het leukst.

Ellen Boeren

Manager

Mijn naam is Ellen Boeren (1989) en ik kom uit Aarle-Rixtel. Na een aantal jaren ervaring in de kinderopvang en in de thuiszorg ben ik in 2020 bij kinderdagverblijf Koetje Boe begonnen. Ik voelde me hier meteen op mijn plek. Het kind staat hier voorop en dat is precies hoe het zou moeten zijn in mijn ogen. Niets is te gek en alle ideeën zijn welkom, als het maar ten goede komt van het kind. Dit in combinatie met de gemoedelijke sfeer binnen het team maakt het ook nog eens heel gezellig werken. 
Met veel plezier ben ik in 2021 als manager gestart. Ik zal mijn best doen om de kwaliteit die we nu hebben ook te behouden, zodat de kinderen en ouders met een goed gevoel naar Koetje Boe komen en de kinderen een leuke en leerzame tijd hebben op het kinderdagverblijf.

Nicole Bouw

Pedagogisch coach

Mijn naam is Nicole Bouw (1994) en ik woon in Beek en Donk. Ik werk sinds 2013 bij Kinderdagverblijf Koetje Boe en nog altijd met veel liefde en plezier. Ik vind het verzorgen van de baby’s erg leuk; het is een fijn moment om contact met hen te maken. Ik vind het mooi om de ontwikkeling te volgen en daarbij ontwikkelingsgerichte activiteiten aan te bieden. Verder ben ik graag buiten met de kinderen of lekker een stukje wandelen naar de dieren. In 2019 ben ik geslaagd voor de opleiding Pedagogische Coach. Een functie die ik heb naast pedagogisch medewerker. Ik kijk regelmatig mee op de groepen en coach daarbij de pedagogisch medewerkers. Deze functie is zeker een toegevoegde waarde om de kwaliteit te waarborgen

Elke Sanders

Babygroep 'lieveheersbeestjes'

Ik ben Elke Sanders (1986) en woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Zijtaart. Ik heb al vele jaren ervaring in de kinderopvang en sinds november 2021 ben ik werkzaam bij Koetje Boe. Wat ik zo fijn vind aan het werken bij Koetje Boe is de gemoedelijke sfeer en dat er echt naar het kind zelf gekeken wordt, wat de behoeftes zijn of wanneer een kind wat extra aandacht nodig heeft. Geborgenheid geven en samen leuke activiteiten doen. De natuur in en dit ook betrekken bij het dagritme. Lekker buiten slapen en de omgang met dieren.

Jasmijn van Bladel

Babygroep 'lieveheersbeestjes'
Stage coördinator

Mijn naam is Jasmijn van Bladel (1991) en ik woon in Aarle-Rixtel. Na heel wat jaren ervaring bij diverse kinderdagverblijven ben ik blij dat ik bij Koetje Boe terecht ben gekomen. Wat mij erg aanspreekt bij de visie van Koetje Boe is dat het kind écht centraal staat. We bieden elke dag leuke en diverse activiteiten aan om de kinderen spelenderwijs de wereld te laten ontdekken. Maar ook is er nog genoeg tijd en gelegenheid om te knuffelen, of lekker te gaan wandelen in de natuur. Ook mag ik met trots vertellen dat ik de stage coördinator ben bij Koetje Boe. Deze functie biedt mij uitdaging en voldoening. Ik vind het leuk om de stagiaires het vak te leren en daarbij mijn ervaring en liefde voor het vak over te kunnen dragen.

Maike van Lieshout

Babygroep 'lieveheersbeestjes'

Mijn naam is Maike van Lieshout (2001) en ik woon in Beek en Donk. In 2022 ben ik geslaagd voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik werk hier met erg veel plezier in een fijn en vertrouwd team. De 1 op 1 momenten met de baby’s vind ik erg speciaal, tijdens dit moment geniet ik van het contract maken en het communiceren met de baby. Het kind een veilig en vertrouwd gevoel geven vind ik erg belangrijk, vanuit daar kan het kind spelenderwijs groeien en ontwikkelen.

Suus van Meel

BBL-stagiaire babygroep 'lieveheersbeestjes'

Mijn naam is Suus van Meel (2002) en ik ben BBL student bij Koetje Boe. Ik woon in Beek en Donk met mijn ouders, 2 zussen een hond en een kat. Het werken bij Koetje Boe is echt heel leuk en fijn, iedereen helpt elkaar en staat voor elkaar klaar als dat nodig is. Datzelfde geldt voor de kinderen, we doen ons best om de kinderen het naar hun zin te maken en een fijne, veilige omgeving te bieden bij Koetje Boe.

Heidy van Rooij

Babygroep 'bijtjes'

Mijn naam is Heidy van Rooy (1966) en kom uit Aarle-Rixtel. In 2022 ben ik geslaagd voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Het stagejaar heb ik met heel veel plezier bij Koetje Boe mogen doorlopen. Voorheen ben ik een hele lange tijd kraamverzorgende geweest. Het werken met baby’s is dan ook een grote passie van mij. In de kraamperiode begeleid je ouders en baby in de eerste 8 tot 10 dagen vanaf de geboortedag. Daarna stopt het voor een kraamverzorgende het kind te volgen. Daarom vind ik het zo ontzettend leuk om de ontwikkeling van een kind te mogen ontdekken voor gedurende een langere periode van een kind. Op de babygroep werk ik samen met mijn collega’s aan het stimuleren van de ontwikkeling van een kind, ieder op zijn of haar unieke wijze. Wat heel belangrijk is dat het kind zich veilig voelt zodat het zichzelf kan ontwikkelen tot een eigen, mooi en waardevol mens. Mens je bent uniek!

Nicole Bouw

Babygroep 'bijtjes'

Mijn naam is Nicole Bouw (1994) en ik woon in Beek en Donk. Ik werk sinds 2013 bij Kinderdagverblijf Koetje Boe en nog altijd met veel liefde en plezier. Ik vind het verzorgen van de baby’s erg leuk; het is een fijn moment om contact met hen te maken. Ik vind het mooi om de ontwikkeling te volgen en daarbij ontwikkelingsgerichte activiteiten aan te bieden. Verder ben ik graag buiten met de kinderen of lekker een stukje wandelen naar de dieren. In 2019 ben ik geslaagd voor de opleiding Pedagogische Coach. Een functie die ik heb naast pedagogisch medewerker. Ik kijk regelmatig mee op de groepen en coach daarbij de pedagogisch medewerkers. Deze functie is zeker een toegevoegde waarde om de kwaliteit te waarborgen.

Julia van Vlerken

Babygroep 'bijtjes'

Ik ben Julia van Vlerken (2000). Zelf woon ik in Someren, maar in Beek en Donk vind ik het ook hartstikke leuk! Ik werk vanaf 2021 bij Koetje Boe op de babygroep. Mijn grootste hobby is paardrijden, hier ben ik dan ook elke dag mee bezig. Mijn leukste ervaringen bij Koetje Boe zijn natuurlijk alle lieve kindjes en collega’s, maar ook zeker niet te vergeten de rust en veiligheid die we de kinderen bieden. Ik vind het heel fijn dat de wensen/behoeftes van ouders en kinderen bij Koetje Boe een belangrijk uitgangspunt is.

Joke Willems

Babygroep 'bijtjes'

Ik ben Joke Willems-van Rooij (1992). Woonachtig in Boekel met mijn man, 2 schatten van kinderen en ondeugende hond. Sinds 2018 werk ik met heel veel liefde en plezier bij Koetje Boe. Eerst 2 jaar op de peutergroep en sinds 2020 op de babygroep. Ik heb de babycursus en VVE-cursus hier met veel plezier gevolgd en er veel van geleerd. We krijgen regelmatig cursussen aangeboden door Koetje Boe, waardoor we op de hoogte blijven en onze visie kunnen nastreven. We kijken vooral naar de kinderen en hun behoeftes en spelen daar op in, zodat ze krijgen wat ze nodig hebben en zich kunnen ontwikkelen tot wat ze zelf willen zijn. Ik vind het erg leuk om met de baby’s en collega’s lekker gek te doen door te zingen en te dansen met een grapje op zijn tijd.

Denise van de Laar

Babygroep 'bijtjes'

Ik ben Denise (1989) en ik werk sinds 2017 bij Koetje Boe op de babygroep. Het mooie aan mijn werk vind ik de band die je opbouwt met de kinderen en ouders. Ik vind het fijn een vast gezicht voor de kinderen en de ouders te zijn. Daarbij hoort ook het volgen van de ontwikkeling. Het is heel speciaal om te zien hoe elk kind op zijn/haar eigen tempo en manier ontwikkelt en om daar een steentje aan bij te dragen.

Krissy Bevers

BBL-stagiaire babygroep 'bijtjes'

Mijn naam is Krissy Bevers (1998). Ik woon in Lieshout samen met mijn vriend en hondje. Sinds april 2022 volg ik de BBL-opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4) en werk ik bij Koetje Boe. Ik hoop een vertrouwd gezicht te worden voor de kinderen en kijk er naar uit om hun groei en ontwikkeling te volgen. In mijn vrije tijd geef ik dansles aan kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar en schmink ik op (kinder)feestjes. Hopelijk komt dit mij nog goed van pas.

Moon van Helvoirt

Peutergroep 'kleine vlinders'

Mijn naam is Moon van Helvoirt (1997) en ik woon samen met mijn vriend in Boekel. Ik werk sinds 2021 met veel plezier bij Koetje Boe op de peutergroep. Ik voelde me meteen erg welkom in dit mega gezellige team en ga dan ook met veel plezier naar mijn werk toe. Je krijgt veel vrijheid bij Koetje Boe als het maar in het belang van het kind is. We gaan dan ook vaak op uitstapjes met de kinderen. Ik vind het mooi bij te dragen aan de ontwikkeling van een kind en ze hierin te mogen ondersteunen. Ik geniet ervan om met de kinderen ontwikkelingsgerichte activiteiten te doen en de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen te leren. Daarnaast ben ik graag creatief bezig en vind ik het leuk om met de kinderen lekker te knutselen. Elke dag is anders met de kinderen en dat maakt mijn werk zo leuk.

Jeanette van der Heijden

Peutergroep 'kleine vlinders'

Ik ben Jeanette van der Heijden (1988) en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Helmond. Ik werk al 12 jaar met plezier in de kinderopvang en sinds maart 2022 op de peutergroep bij Koetje Boe. Hier ben ik 3 dagen in de week te vinden. Ik vind het heerlijk om met de kinderen te werken, samen ontdekken, spelen en samen delen. Elke dag is anders en dat maakt het werk zo mooi. We krijgen de mogelijkheid bij Koetje Boe om er veel op uit te gaan en alles uit een dag te halen. Ik doe dan ook mijn best om er met en voor de kinderen altijd een leuke en leerzame dag van te maken.

Marloes van de Ven

Peutergroep 'grote vlinders'

Mijn naam is Marloes van de Ven (1992) en ik woon in Helmond. Ik werk al 10 jaar in de kinderopvang en sinds 2019 bij kinderdagverblijf Koetje Boe. We werken op een mooie locatie met een fijn team. Als medewerker bij Koetje Boe krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en inbreng te hebben. We maken samen met de kinderen veel leuke uitstapjes. Ik heb veel plezier in mijn werk, iedere dag is anders. Elk kind ontwikkelt zich op hun eigen manier en ik zie het als mijn taak om hen hierin te begeleiden en ondersteunen op een speelse manier. Ik geniet van het contact en het enthousiasme van de kinderen, dat maakt mijn werk zo bijzonder. Ook het contact met de ouders vind ik daarbij erg belangrijk. Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd graag samen met familie en vrienden.

Romée Egelmeers

Peutergroep 'grote vlinders'

Mijn naam is Romée Egelmeers (1999) en ik ben woonachtig in Lieshout. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Koetje Boe op de peutergroep. Ik vind het mooi om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt en dat wij daar als pedagogisch medewerker een bijdrage aan mogen leveren. In mijn vrije tijd voetbal ik en ben ik ook graag samen met vriendinnen.

Stephanie Klaassen

Peutergroep 'grote vlinders'

Ik ben Stephanie Klaassen (1989) en ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Helmond. Door de jaren heen ben ik er achter gekomen dat werken bij een kleinschalige opvang beter bij mij past, daarom ben ik in 2021 begonnen bij Koetje Boe. Ik zeg altijd: “ik heb de leukste baan van de wereld!”, dat komt voort uit het feit dat ik van elke dag mag en kan genieten. Er is nooit een dag hetzelfde, dat maakt mijn werk zo divers en altijd uitdagend. Ik vind het erg leuk om voor elk kind te kunnen zorgen en ze te kunnen begeleiden en stimuleren in hun eigen ontwikkeling. Het is fijn om lekker te kunnen knuffelen, lezen, ravotten, gymmen en zingen. Ik geniet dan ook van elke dag!
Naast het werken met kinderen, vind ik het werken met collega’s ook erg belangrijk. Ik vind het fijn deel uit te mogen maken van een open en betrokken team. Het geeft me een fijn gevoel om iedereen een leuke, fijne en ontspannen dag te bezorgen.

Inge van Londen

Pedagogisch medewerkster BSO

Linda Brans

Pedagogisch medewerkster BSO

Mijn naam is Linda Brans (1985) en ik woon samen met mijn vriend in Beek en Donk. Vanaf 2021 ben ik werkzaam bij Koetje Boe. Na mijn opleiding tot pedagogisch medewerker ben ik begonnen bij een kinderopvang/BSO, heb ik veel opgepast op kinderen, vrijwilligerswerk bij verenigingen gedaan en heb ik veel in de sport gezeten. Zoals trainster bij een Voltige-vereniging. Daarnaast beweeg ik graag op muziek en beoefen ik graag allerlei soorten dans. Zo ga ik ook graag naar leuke dansfeestje. In mijn vrije tijd geniet ik volop van de natuur en ga ik graag wandelen of fietsen, zo train ik dan ook voor de Vierdaagse in Nijmegen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en plezier hebben bij kinderopvang Koetje Boe.

Cheyenne Bevers

Pedagogisch medewerkster BSO

Hey! Ik ben Cheyenne (2001)! Ik heb zelf al mijn hele leven in Beek en Donk gewoond. Ik werk sinds 2021 bij Koetje Boe op de BSO. Dat doe ik nog steeds met veel plezier. Mijn allerleukste en favoriete hobby naast series kijken en uitgaan met vrienden is fotografie. Dat doe ik, naast werken bij Koetje Boe, erg veel.

Carla Kuijten

Pedagogisch medewerkster BSO

Ik ben Carla Kuijten (1963) en ben sinds 2019 werkzaam bij kinderdagverblijf Koetje Boe. Ik ben vooral te zien op de BSO. Mijn passie ligt bij het werken met kinderen, hier haal ik veel energie uit. Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen en steeds de uitdaging opzoeken. Elk kind is uniek en ontwikkelt zich in zijn eigen tempo. Ook ben ik erg creatief en vind het daarom leuk om deze creativiteit met de kinderen te delen. Ik vind het belangrijk dat ik de kinderen een veilige omgeving kan en mag bieden.

Annemarie Hendriks

Pedagogisch medewerkster BSO

Hee hallo, ik heet Annemarie Hendriks (1987). Ik woon in Mariahout samen met mijn man en 2 kinderen. Vanaf 2021 ben ik werkzaam bij Koetje Boe. Ik vond het best spannend om bij Koetje Boe te gaan werken, omdat het voor mij erg lang geleden was dat ik bij een kinderdagverblijf had gewerkt. Gelukkig voelde ik me snel thuis en geniet ik ervan om weer te werken met deze leuke kinderen en om ze een fijne, leerzame dag te bezorgen.

Stephanie Klaassen

Pedagogisch medewerkster BSO

Ik ben Stephanie Klaassen (1989) en ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Helmond. Door de jaren heen ben ik er achter gekomen dat werken bij een kleinschalige opvang beter bij mij past, daarom ben ik in 2021 begonnen bij Koetje Boe. Ik zeg altijd: “ik heb de leukste baan van de wereld!”, dat komt voort uit het feit dat ik van elke dag mag en kan genieten. Er is nooit een dag hetzelfde, dat maakt mijn werk zo divers en altijd uitdagend. Ik vind het erg leuk om voor elk kind te kunnen zorgen en ze te kunnen begeleiden en stimuleren in hun eigen ontwikkeling. Het is fijn om lekker te kunnen knuffelen, lezen, ravotten, gymmen en zingen. Ik geniet dan ook van elke dag!
Naast het werken met kinderen, vind ik het werken met collega’s ook erg belangrijk. Ik vind het fijn deel uit te mogen maken van een open en betrokken team. Het geeft me een fijn gevoel om iedereen een leuke, fijne en ontspannen dag te bezorgen.

Annemarie van der Heijden

Invalkracht

Hee hallo, ik heet Annemarie Hendriks (1987). Ik woon in Mariahout samen met mijn man en 2 kinderen. Vanaf 2021 ben ik werkzaam bij Koetje Boe. Ik vond het best spannend om bij Koetje Boe te gaan werken, omdat het voor mij erg lang geleden was dat ik bij een kinderdagverblijf had gewerkt. Gelukkig voelde ik me snel thuis en geniet ik ervan om weer te werken met deze leuke kinderen en om ze een fijne, leerzame dag te bezorgen.

Lonneke van Berne

Invalkracht

Hi allemaal, ik ben Lonneke van Berne (1989). Samen met mijn vriend André, dochter Loïs (2018) en zoontje Vic (2019) woon ik in Helmond. 
Sinds 2010 werk ik met veel plezier in de kinderopvang. De zorgtaken, het volgen en ondersteunen van de ontwikkelingen van jullie kindje en natuurlijk alle gezellige gesprekjes is wat mij het meest aanspreekt aan ons vak. Sinds 2021 ben ik bij Koetje Boe gaan werken als invalskracht, daarom ben ik op alle groepen te vinden. We komen elkaar dus vast nog wel eens tegen.

Nienke van Schijndel

Invalkracht

Noa van den Meulenhof

Invalkracht