Ons team

Debbie Verheijen

Eigenaresse

Mijn naam is Debbie Verheijen (1990). Op 2 november 2009 heb ik Koetje Boe opgericht. Wat klein begon is uitgegroeid tot een prachtig kinderdagverblijf met een enthousiast en professioneel team waar ik erg trots op ben. Werken met kinderen was als klein meisje al mijn grote passie. Ik kom uit een groot ondernemend gezin en weet van aanpakken. Dit komt mij goed van pas bij het runnen van Koetje Boe. Het luisteren naar de wensen en behoeftes van ouders en kinderen en daarop weer inspelen vind ik hierbij het leukst.

Ellen Boeren

Manager

Mijn naam is Ellen Boeren (1989) en ik kom uit Aarle-Rixtel. Na een aantal jaren ervaring in de kinderopvang en in de thuiszorg ben ik in 2020 bij kinderdagverblijf Koetje Boe begonnen. Ik voelde me hier meteen op mijn plek. Het kind staat hier voorop en dat is precies hoe het zou moeten zijn in mijn ogen. Niets is te gek en alle ideeën zijn welkom, als het maar ten goede komt van het kind. Dit in combinatie met de gemoedelijke sfeer binnen het team maakt het ook nog eens heel gezellig werken. 
Met veel plezier ben ik in 2021 als manager gestart. Ik zal mijn best doen om de kwaliteit die we nu hebben ook te behouden, zodat de kinderen en ouders met een goed gevoel naar Koetje Boe komen en de kinderen een leuke en leerzame tijd hebben op het kinderdagverblijf.

Nicole Bouw

Pedagogisch coach

Mijn naam is Nicole Bouw (1994) en ik woon in Beek en Donk. Ik werk sinds 2013 bij kinderdagverblijf Koetje Boe en nog altijd met veel liefde en plezier. Ik vind het verzorgen van de baby’s erg leuk; het is een fijn moment om contact met hen te maken. Ik vind het mooi om de ontwikkeling te volgen en daarbij ontwikkelingsgerichte activiteiten aan te bieden. Verder ben ik graag buiten met de kinderen of lekker een stukje wandelen naar de dieren. In 2019 ben ik geslaagd voor de opleiding Pedagogisch Coach. Een functie die ik heb naast pedagogisch medewerker. Ik kijk regelmatig mee op de groepen en coach daarbij de pedagogisch medewerkers. Deze functie is zeker een toegevoegde waarde om de kwaliteit te waarborgen.

Heidy van Rooij

Praktijkopleider

Mijn naam is Heidy van Rooij en ik woon samen met mijn man in Aarle-Rixtel. Onze 2 zonen zijn al uitgevlogen. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Koetje Boe. Dit mooie agrarische kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang zie ik als een plek die een bijdrage levert aan de ontwikkeling en de toekomst van kinderen. In deze ontwikkeling vind ik het belangrijk dat ieder kind als individu gezien wordt. Naast mijn functie gespecialiseerd pedagogisch medewerker ben ik praktijkopleider. Ik vorm een schakel tussen de stage begeleider en de stagiaires. Ik vind het belangrijk om onze deskundigheid in een goede en professionele praktijkopleiding over te dragen aan de studenten. Ook hierin blijft het belangrijk dat het kind zich veilig voelt zodat het zichzelf kan ontwikkelen tot een eigen, mooi en waardevol mens.

Mens je bent uniek!

Elke Sanders

Babygroep 'de Klaproosjes'

Ik ben Elke Sanders (1986) en woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Zijtaart. Ik heb al vele jaren ervaring in de kinderopvang en sinds november 2021 ben ik werkzaam bij Koetje Boe. Wat ik zo fijn vind aan het werken bij Koetje Boe is de gemoedelijke sfeer en dat er echt naar het kind zelf gekeken wordt, wat de behoeftes zijn of wanneer een kind wat extra aandacht nodig heeft. Geborgenheid geven en samen leuke activiteiten doen. De natuur in en dit ook betrekken bij het dagritme. Lekker buiten slapen en de omgang met dieren.

Romée Egelmeers

Babygroep 'de Klaproosjes'

Mijn naam is Romée Egelmeers (1999) en ik ben woonachtig in Lieshout. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Koetje Boe op de babygroep. Ik vind het mooi om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt en dat wij daar als pedagogisch medewerker een bijdrage aan mogen leveren. In mijn vrije tijd voetbal ik en ben ik ook graag samen met vriendinnen.

Marischca van der Wijst

Babygroep 'de Klaproosjes'

Hallo, ik ben Marischca van der Wijst (1979) en ik woon samen met Niels en onze 2 dochters in Boekel. Mijn hobby’s zijn paardrijden, bootcampen en wandelen vind ik ook erg fijn! Ik ben graag buiten. Ik werk al vele jaren in de kinderopvang, sinds februari 2023 bij Koetje Boe. Er hangt een fijne sfeer, waar je je echt thuis voelt. Verder heb ik lieve collega’s en het agrarische spreekt me erg aan. Lekker veel naar buiten gaan en naar de diertjes toe! Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen tempo en niveau. Het is bijzonder om ze daarin op een speelse manier te begeleiden. 

Annemarie van der Heijden

Babygroep 'de Klaproosjes'

Hoi, Mijn naam is Annemarie Hendriks- vd Heijden (1987). Ik ben woonachtig in Mariahout samen met mijn man en 2 kinderen. Vanaf juli 2021 ben ik werkzaam bij Koetje Boe waar ik het heel fijn vindt om te werken samen met mijn collega’s, de kinderen en hun ouders! Sinds de nieuwe locatie hebben we fijne grote speelruimtes en super leuke buitentuinen voor de kinderen met een dierenweide erbij! Dagelijks wordt hier veel gebruik van gemaakt en kunnen alle kinderen zich heerlijk uitleven en zich spelenderwijs ontwikkelen en ontdekken, mede door de verschillende activiteiten die ze aangeboden krijgen op hun eigen niveau. Het is leuk om te zien hoe de kinderen op hun eigen tempo ontwikkelen en dat ik hier dan een bijdrage aan kan leveren.

Claudia Nicastia- van Berkel

Babygroep 'de Klaproosjes'

Hoi! Mijn naam is Claudia Nicastia- van Berkel (1996). Ik woon in Beek en Donk samen met mijn man, dochter en twee hondjes. Sinds maart 2023 ben ik werkzaam bij Koetje Boe. Ik vind het belangrijk om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Bij koetje Boe is er alle aandacht voor de kinderen en mag ieder kind zichzelf zijn. De activiteiten worden aangepast aan de behoeftes van het kind en er is ruimte voor eigen inbreng.

Iedere dag is anders en dat maakt het werken in de kinderopvang zo leuk!

Suus van Meel

Bbl-leerling babygroep 'de Klaproosjes'

Mijn naam is Suus van Meel (2002) en ik ben BBL student bij Koetje Boe. Ik woon in Beek en Donk met mijn ouders, 2 zussen, een hond en een kat. Het werken bij Koetje Boe is echt heel leuk en fijn, iedereen helpt elkaar en staat voor elkaar klaar als dat nodig is. Datzelfde geldt voor de kinderen, we doen ons best om de kinderen het naar hun zin te maken en een fijne, veilige omgeving te bieden bij Koetje Boe.

Yente de Wit

Bbl-leerling babygroep 'de Klaproosjes'

Hi! Mijn naam is Yente (2004). Ik ben begonnen als stagiaire bij Koetje Boe en ben inmiddels een bbl studente hier. Wat ik het leukste vind aan Koetje Boe is dat er zo’n gezellig team is waar je super fijn mee kan samen werken en waarbij je altijd terecht kan wanneer je hulp nodig hebt. Naast mijn werk en school vind ik het super leuk om paard te rijden en met vrienden af te spreken!

Julia van Vlerken

Babygroep 'de Zonnebloempjes'

Ik ben Julia van Vlerken (2000). Zelf woon ik in Someren, maar in Beek en Donk vind ik het ook hartstikke leuk! Ik werk vanaf 2021 bij Koetje Boe op de babygroep. Mijn grootste hobby is paardrijden, hier ben ik dan ook elke dag mee bezig. Mijn leukste ervaringen bij Koetje Boe zijn natuurlijk alle lieve kindjes en collega’s, maar ook zeker niet te vergeten de rust en veiligheid die we de kinderen bieden. Ik vind het heel fijn dat de wensen/behoeftes van ouders en kinderen bij Koetje Boe een belangrijk uitgangspunt is.

Jasmijn van Bladel

Babygroep 'de Zonnebloempjes'

Mijn naam is Jasmijn van Bladel (1991) en ik woon in Aarle-Rixtel. Na heel wat jaren ervaring bij diverse kinderdagverblijven ben ik blij dat ik bij Koetje Boe terecht ben gekomen. Wat mij erg aanspreekt bij de visie van Koetje Boe is dat het kind écht centraal staat. We bieden elke dag leuke en diverse activiteiten aan om de kinderen spelenderwijs de wereld te laten ontdekken. Maar ook is er nog genoeg tijd en gelegenheid om te knuffelen, of lekker te gaan wandelen in de natuur. 

Joke Willems

Babygroep 'de Zonnebloempjes'

Ik ben Joke Willems-van Rooij (1992). Woonachtig in Boekel met mijn man, 2 schatten van kinderen en ondeugende hond. Sinds 2018 werk ik met heel veel liefde en plezier bij Koetje Boe. Eerst 2 jaar op de peutergroep en sinds 2020 op de babygroep. Ik heb de babycursus en VVE-cursus hier met veel plezier gevolgd en er veel van geleerd. We krijgen regelmatig cursussen aangeboden door Koetje Boe, waardoor we op de hoogte blijven en onze visie kunnen nastreven. We kijken vooral naar de kinderen en hun behoeftes en spelen daar op in, zodat ze krijgen wat ze nodig hebben en zich kunnen ontwikkelen tot wat ze zelf willen zijn. Ik vind het erg leuk om met de baby’s en collega’s lekker gek te doen door te zingen en te dansen met een grapje op zijn tijd.

Noa van den Meulenhof

Babygroep 'de Zonnebloempjes'

Mirre van den Berg

Bbl-leerling babygroep 'de Zonnebloempjes'

Ik ben Mirre van den Berg (2002) en woon samen met mijn vriend in Bakel. Ik ben sinds kort werkzaam op de babygroep de Zonnebloempjes bij Koetje Boe. Het werken bij Koetje Boe maakt het zo leuk door alle lieve kinderen en collega’s. De agrarische opvang spreekt mij ook enorm aan. Ik houd ervan om lekker veel buiten te zijn. Momenteel zit ik nog op school, op het Summa College Eindhoven. Ik volg daar de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Met de opleiding die ik volg werk je meer dan dat je op school zit, dit noem je BBL. Naast deze opleiding ben ik afgestudeerd als allround kapster.

Jeanette van der Heijden

Peutergroep 'de Konijnen'

Ik ben Jeanette van der Heijden (1988) en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Helmond. Ik werk al 12 jaar met plezier in de kinderopvang en sinds maart 2022 op de peutergroep bij Koetje Boe. Hier ben ik 3 dagen in de week te vinden. Ik vind het heerlijk om met de kinderen te werken, samen ontdekken, spelen en samen delen. Elke dag is anders en dat maakt het werk zo mooi. We krijgen de mogelijkheid bij Koetje Boe om er veel op uit te gaan en alles uit een dag te halen. Ik doe dan ook mijn best om er met en voor de kinderen altijd een leuke en leerzame dag van te maken.

Moon van Helvoirt

Peutergroep 'de Konijnen'

Mijn naam is Moon van Helvoirt (1997) en ik woon samen met mijn vriend in Boekel. Ik werk sinds 2021 met veel plezier bij Koetje Boe op de peutergroep. Ik voelde me meteen erg welkom in dit mega gezellige team en ga dan ook met veel plezier naar mijn werk toe. Je krijgt veel vrijheid bij Koetje Boe als het maar in het belang van het kind is. We gaan dan ook vaak op uitstapjes met de kinderen. Ik vind het mooi bij te dragen aan de ontwikkeling van een kind en ze hierin te mogen ondersteunen. Ik geniet ervan om met de kinderen ontwikkelingsgerichte activiteiten te doen en de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen te leren. Daarnaast ben ik graag creatief bezig en vind ik het leuk om met de kinderen lekker te knutselen. Elke dag is anders met de kinderen en dat maakt mijn werk zo leuk.

Marloes van de Ven

Peutergroep 'de Kippen'

Mijn naam is Marloes van de Ven (1992) en ik woon in Helmond. Ik werk al 10 jaar in de kinderopvang en sinds 2019 bij kinderdagverblijf Koetje Boe. We werken op een mooie locatie met een fijn team. Als medewerker bij Koetje Boe krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en inbreng te hebben. We maken samen met de kinderen veel leuke uitstapjes. Ik heb veel plezier in mijn werk, iedere dag is anders. Elk kind ontwikkelt zich op hun eigen manier en ik zie het als mijn taak om hen hierin te begeleiden en ondersteunen op een speelse manier. Ik geniet van het contact en het enthousiasme van de kinderen, dat maakt mijn werk zo bijzonder. Ook het contact met de ouders vind ik daarbij erg belangrijk. Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd graag samen met familie en vrienden.

Nienke van Schijndel

Peutergroep 'de Kippen'

Mijn naam is Nienke van Schijndel (1997) en ik woon in Gemert. Sinds Februari 2022 ben ik werkzaam bij Koetje Boe en ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik vind het fijn dat er bij Koetje Boe veel mogelijkheden zijn. Ook vind ik het leuk om iets met de kinderen te ondernemen zoals koken, knutselen of buiten ontdekken. Wanneer je werkt met kinderen is elke dag anders en dat maakt het werk zo leuk!

Stephanie Klaassen

Peutergroep 'de Kippen'

Ik ben Stephanie Klaassen (1989) en ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Helmond. Door de jaren heen ben ik er achter gekomen dat werken bij een kleinschalige opvang beter bij mij past, daarom ben ik in 2021 begonnen bij Koetje Boe. Ik zeg altijd: “ik heb de leukste baan van de wereld!”, dat komt voort uit het feit dat ik van elke dag mag en kan genieten. Er is nooit een dag hetzelfde, dat maakt mijn werk zo divers en altijd uitdagend. Ik vind het erg leuk om voor elk kind te kunnen zorgen en ze te kunnen begeleiden en stimuleren in hun eigen ontwikkeling. Het is fijn om lekker te kunnen knuffelen, lezen, ravotten, gymmen en zingen. Ik geniet dan ook van elke dag!
Naast het werken met kinderen, vind ik het werken met collega’s ook erg belangrijk. Ik vind het fijn deel uit te mogen maken van een open en betrokken team. Het geeft me een fijn gevoel om iedereen een leuke, fijne en ontspannen dag te bezorgen.

Cheyenne Bevers

BSO groep 'de Rotsen'

Hey! Ik ben Cheyenne (2001). Ik heb zelf al mijn hele leven in Beek en Donk gewoond. Ik werk sinds 2021 bij Koetje Boe op de BSO. Dat doe ik nog steeds met veel plezier. Mijn allerleukste en favoriete hobby naast series kijken en uitgaan met vrienden is fotografie. Dat doe ik, naast werken bij Koetje Boe, erg veel.

Inge van Londen

BSO groep 'de Rotsen'

Ik ben Inge van Londen (1963) en ik heb 3 kinderen, waarvan de jongste nog thuis woont in Boekel. Al vele jaren ben ik werkzaam in de kinderopvang waarvan de laatste jaren op de BSO. In juli 2022 ben ik begonnen bij Koetje Boe. Samen met Cheyenne werk ik op de “Rotsen”. Ik ben graag creatief bezig en mijn doel is om de kinderen een leuke en gezellige middag te bezorgen. Ook wil ik ze een stukje veiligheid bieden waarin ze zich kunnen ontwikkelen.

Annemarie Hendriks

BSO groep 'de Boomstammen'

Hoi, Mijn naam is Annemarie Hendriks- vd Heijden (1987). Ik ben woonachtig in Mariahout samen met mijn man en 2 kinderen. Vanaf juli 2021 ben ik werkzaam bij Koetje Boe waar ik het heel fijn vindt om te werken samen met mijn collega’s, de kinderen en hun ouders! Sinds de nieuwe locatie hebben we fijne grote speelruimtes en super leuke buitentuinen voor de kinderen met een dierenweide erbij! Dagelijks wordt hier veel gebruik van gemaakt en kunnen alle kinderen zich heerlijk uitleven en zich spelenderwijs ontwikkelen en ontdekken, mede door de verschillende activiteiten die ze aangeboden krijgen op hun eigen niveau. Het is leuk om te zien hoe de kinderen op hun eigen tempo ontwikkelen en dat ik hier dan een bijdrage aan kan leveren.

Denise van de Laar

BSO groep 'de Boomstammen'

Ik ben Denise (1989) en ik werk sinds 2017 bij Koetje Boe, voorheen op de babygroep en tegenwoordig ben ik werkzaam op de BSO. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor extra taken zoals; de voorbereiding van de thema’s, de social media enz. Het mooie aan mijn werk vind ik de band die je opbouwt met de kinderen en ouders. Ik vind het fijn een vast gezicht voor de kinderen en de ouders te zijn. Daarbij hoort ook het volgen van de ontwikkeling. Het is heel speciaal om te zien hoe elk kind op zijn/haar eigen tempo en manier ontwikkelt en om daar een steentje aan bij te mogen dragen.

Lisa van Roekel

Bso groep 'de Boomstammen'

Mijn naam is Lisa van Roekel en ik ben woonachtig in Son en Breugel. Ik heb vier jaar in het onderwijs gewerkt en daarna ben ik begonnen in de kinderopvang. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en daarom ben ik begonnen bij Koetje Boe. Ik ben vijf dagen werkzaam op de Bso bij de Boomstammen. Koetje Boe heeft erg veel buitenruimte wat ik ontzettend fijn vind. De kinderen kunnen hier optimaal genieten van de buitenlucht en alle lieve diertjes in de weide. Verder ben ik erg creatief. Ik probeer leuke activiteiten te bedenken zodat we er samen een fijne dag van kunnen maken!

 

Heidy van Rooij

Bso groep 'de Boomstammen'

Mijn naam is Heidy van Rooij en ik woon samen met mijn man in Aarle-Rixtel. Onze 2 zonen zijn al uitgevlogen. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Koetje Boe. Dit mooie agrarische kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang zie ik als een plek die een bijdrage levert aan de ontwikkeling en de toekomst van kinderen. In deze ontwikkeling vind ik het belangrijk dat ieder kind als individu gezien wordt. Naast mijn functie gespecialiseerd pedagogisch medewerker ben ik praktijkopleider. Ik vorm een schakel tussen de stage begeleider en de stagiaires. Ik vind het belangrijk om onze deskundigheid in een goede en professionele praktijkopleiding over te dragen aan de studenten. Ook hierin blijft het belangrijk dat het kind zich veilig voelt zodat het zichzelf kan ontwikkelen tot een eigen, mooi en waardevol mens.

Mens je bent uniek!

Femke Megens

Invalskracht

Mijn naam is Femke Megens en ik woon in beek en Donk. In 2021 heb ik mijn diploma als onderwijsassistente behaald. Na het stoppen van mijn vervolgopleiding in de zorg heb ik er toch voor gekozen om mijn hart te volgen en weer met kinderen te gaan werken. Begin maart (2023) ben ik bij koetje boe begonnen op een prachtige locatie, met fijne collega’s. Ik ben echt in een warm nest terecht gekomen.

Wat ik zo leuk vind aan het werken in de kinderopvang is de positiviteit van de kinderen, de variatie in leeftijd en de uitdaging om altijd een lach op de kinderen zijn snoetjes te toveren. Dit maakt dat ik mijn werk met heel veel plezier doe.