Ons team

Debbie Verheijen

Mijn naam is Debbie Verheijen (1990). Op 2 november 2009 heb ik Koetje Boe opgericht. Wat klein begon is uitgegroeid tot een prachtig kinderdagverblijf met een enthousiast en professioneel team waar ik erg trots op ben. Werken met kinderen was als klein meisje al mijn grote passie. Ik kom uit een groot ondernemend gezin en weet van aanpakken. Dit komt mij goed van pas bij het runnen van Koetje Boe. Het luisteren naar de wensen en behoeftes van ouders en kinderen en daarop weer inspelen vind ik hierbij het leukst.

Tamara Smits

Mijn naam is Tamara Smits (1989) en ik woon samen met mijn vriend Christian, zoon (2016) en dochter (2018) in Erp. Sinds 2012 werk ik met veel plezier bij kinderdagverblijf Koetje Boe, waar ik naast mijn functie van manager ook een dag per week ‘op de groep’ werk. 

Het is voor mij een mooie uitdaging om samen met mijn collega’s een dag vol speelplezier, buitenleven en creativiteit neer te zetten en de kinderen de ruimte te bieden om zich spelenderwijs te ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken. Elke dag word ik weer vrolijk van het zien van de blije gezichtjes op het kinderdagverblijf. Koetje Boe is een warme, veilige en vertrouwde plek voor de kinderen, een thuis waar iedereen mag zijn wie hij of zij is. Door de fijne sfeer bouwen we een persoonlijke band op met kinderen en ouders en dat maakt het werk nog leuker!

Nicole Bouw

Mijn naam is Nicole Bouw (1994) en ik woon in Beek en Donk. Ik werk sinds 2013 bij Kinderdagverblijf Koetje Boe en nog altijd met veel liefde en plezier. Ik werk 4 dagen op een babygroep. Ik vind het verzorgen van de baby’s erg leuk; het is een fijn moment om contact met hen te maken. Ik vind het mooi om de ontwikkeling te volgen en daarbij ontwikkelingsgerichte activiteiten aan te bieden. Verder ben ik graag buiten met de kinderen of lekker een stukje wandelen naar de dieren. In 2019 ben ik geslaagd voor de opleiding Pedagogische Coach. Een nieuwe functie naast pedagogisch medewerker. Ik kijk regelmatig mee op de groepen en coach daarbij de pedagogisch medewerkers. De nieuwe functie is zeker een toegevoegde waarde om de kwaliteit te waarborgen

Carla Kuijten

Ik ben Carla Kuijten (1963) en sinds begin 2019 ben ik werkzaam bij KDV Koetje Boe. Ik ben vooral veel te zien bij de peuters van 2 tot 4 jaar. Werken met kinderen heeft mijn passie waar ik veel energie uit haal. Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen en steeds de uitdaging opzoeken.

Elk kind is uniek en ontwikkelt zich in eigen tempo. Ook vind ik het erg leuk om mijn creativiteit met de kinderen te delen. Ik vind het belangrijk dat ik de kinderen een veilige omgeving kan en mag bieden.

Koetje Boe is een kinderdagverblijf waar zowel kinderen, ouders als medewerkers welkom zijn. Er is buiten veel ruimte, maar ook binnen kunnen de kinderen heerlijk spelen met spelmateriaal dat past bij hun ontwikkeling. Het kind mag zelf aangeven waar hij of zij behoefte aan heeft, het mag risico’s nemen en van fouten leren.

Denise van de Laar

Ik ben Denise van de Laar (1989), getrouwd en trotse moeder van 2 dochters en woon in Beek en Donk.

Ik ben sinds 2006 werkzaam in de kinderopvang en vanaf 2017 werk ik bij koetje boe!

Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik te vinden op de babygroep. Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen is de kinderen volgen, te ondersteunen in de ontwikkeling en ze op zien groeien tot een knappe stoere peuter die helemaal klaar is om naar school te gaan. Ook vind ik het heel fijn om een band op te bouwen met een kind en hun ouders. Het is fijn om te zien dat je iets betekent voor een kind en hij/zij je vertrouwt en het fijn vindt om weer te komen spelen!

Elke van Schijndel

Mijn naam is Elke van Schijndel (1992) en woon samen met mijn vriend en zoontje Steff (2016) in Beek en Donk.

Ik werk sinds 2017 met heel veel plezier bij Koetje Boe, mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Ik ben vooral te zien bij de BSO. In 2012 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald.

Wat ik zo leuk vind aan kinderen is dat elke dag anders is. Kinderen brengen veel gezelligheid! Het begeleiden en verzorgen is iets wat ik erg graag doe. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder.

Romée Egelmeers

Mijn naam is Romée Egelmeers (1999) en woonachtig in Lieshout. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker. Tijdens mijn opleiding heb ik 1,5 jaar stage gelopen bij Koetje Boe. Omdat ik mijn stageperiode als heel fijn en vertrouwd heb ervaren ben ik nu vier dagen per week werkzaam binnen het vaste team van Koetje Boe. Ik vind het leuk dat ik kan helpen met de ontwikkeling van de kinderen en zie hoe ze daarin groeien. Ik geniet van elk moment dat ik samen met de kinderen doorbreng en de uitstapjes die we regelmatig doen. Als je nog vragen hebt, mag je die altijd aan me stellen!

Joke Willems

Ik ben Joke Willems (1992) en woon in Boekel. Bij Koetje Boe werk ik als peuterleidster. Ik kom elke dag met veel plezier naar Koetje Boe omdat werken met kinderen mijn passie is. Ik word als leidster geaccepteerd, ik mag leuke activiteiten verzinnen en uitvoeren en ik krijg er veel liefde van ouders en kinderen voor terug. Ik vind het erg leuk, mooi en interessant hoe kinderen zich ontwikkelen en om ouders hierover te informeren en ondersteunen. Bij Koetje Boe blijven we bijleren met verschillende cursussen die ons weer up to date houden.

Willeke Heij

Ik ben Willeke Heij (1980), getrouwd met Erik en wij hebben een samengesteld gezin met 3 dochters en een zoontje. We hebben ook een hond en als het een beetje leuk weer is gaan we graag de bossen in.

Een groot deel van mijn werkjaren heb ik in de kinderopvang gewerkt. Lang in Eindhoven, maar ook als gastouder thuis. Ik heb daarna ook andere dingen buiten de kinderopvang geprobeerd, maar het bleef toch kriebelen en ik miste het werken met kinderen heel erg. Ik vind het erg leuk om in het team van Koetje Boe te werken. Het is mijn passie om met de kinderen te spelen, ze te helpen en te ondersteunen waar nodig en een band met ze op te bouwen met veel knuffels en grapjes.