Buitenschoolse opvang

Na een drukke schooldag heerlijk genieten van veel ruimte, genieten van een prachtig uitzicht, knuffelen met de dieren, spelen in de natuur of gewoon lekker tot rust komen? Koetje Boe biedt dit allemaal. In onze ruime tuin is veel te beleven. Een grote zandbak, voetballen op ons voetbalveld, knuffelen met de dieren of crossen op onze crossbaan. Ook binnen hebben we een grote BSO ruimte met genoeg spel mogelijkheden. We spelen graag een gezelschapsspelletje, knutselen samen met allerlei kosteloze materialen of gaan we aan de slag met hamers, spijkers en hout. Samen plezier maken en een vertrouwde plek voor iedereen!

Koetje Boe heeft twee BSO groepen. ‘ De Boomstammen’ hier spelen de kinderen in de leeftijd 4 tot 7 jaar. En ‘De Rotsen’ hier spelen de kinderen in de leeftijd 7 tot 13 jaar.

Ben je enthousiast geworden na het bekijken van onze website? Of wil je graag meer weten? Voel je vrij om een rondleiding aan te vragen. Met plezier beantwoorden wij alle vragen en laten we onze mooie locatie zien. Neem gerust contact met ons op!