Onze nieuwe locatie

Op deze pagina houden we jullie graag op de hoogte wat betreft de vorderingen die worden gemaakt met betrekking tot ons nieuwe pand op een nieuwe schitterende locatie in Laarbeek!

 • Prachtige beleeftuin

  Naar buiten gaan en ruimte om je uit te leven is voor jonge kinderen heel belangrijk voor hun motorische ontwikkeling. Het idee is om een beleeftuin te maken op de nieuwe locatie waarbij aan alle leeftijdsgroepen en de daarbij behorende behoeften is gedacht.

  De babygroepen krijgen een eigen tuin, aangrenzend aan de groepen, die speciaal is ingericht voor de leeftijd van 0-2 jaar. De peutergroepen grenzen aan de grote beleeftuin. De BSO zit boven en heeft ook alle mogelijkheid om alles te ontdekken in deze ruim opgezette tuin.

  Hoe ouder de kinderen worden, hoe meer ze eropuit kunnen in de tuin rondom de opvang. Er komt een enorme zandbak waar alle kinderen in kunnen spelen. Een grote dierenweide, de kinderen mogen de dieren aaien en meehelpen met voeren. Er komt een groot speelveld/voetbalveld waar ze alle ruimte hebben om tot spel te komen. Op de crossbaan kunnen de kleinste al vooruit door met loopauto's over de heuvels te rijden, maar ook de BSO kan er met fietsen op rondcrossen. Er komt een blote voetenpad waar jong en oud kan gaan ontdekken. En als we honger hebben, kunnen we uit onze eigen moestuin ingrediënten plukken om iets lekkers van te maken.

  Zien jullie je kindje al spelen in deze mooie beleeftuin?

 • Veel ruimte

   

  Een nieuw pand op een groene locatie. Dat zijn de plannen voor de toekomst!

  Veel ruimte voor de kinderen staat bij ons centraal. Dit laten we onder andere zien doordat de ruimtes groter zijn dan de wettelijke normen. Ook worden kinderen vaak overprikkeld dus willen we de ruimtes neutraal inrichten met rustige tinten.

  Kinderen leren bij ons niet alleen om samen te spelen, maar er is ook ruimte voor het individu. Als een kind helemaal in zijn spel zit, hoeft het niet altijd per se te delen. Het mag er ook zelf zijn. Daar bieden we ruimte en voldoende aanbod van speelgoed voor aan.

   

 • Nieuwe locatie

   

  Hier komt ons prachtige nieuwe pand op een mooie groene locatie in het buitengebied van Laarbeek. We gaan voor veel ruimte binnen, maar vooral ook buiten!

 • DE BOUW GAAT VAN START

   

  De bouw is gestart. Nu gaat het echt gebeuren. Het is september 2021 en de kelder is gemaakt, we kunnen de hoogte in!

 • Eind oktober

   

  In September zag het er al veelbelovend uit. Inmiddels is het eind oktober en krijgen we al echt een beeld van hoe het er uit komt te zien.

 • Januari

   

  We beginnen het jaar 2022 goed. Moet je eens kijken hoe ver we alweer zijn met de nieuwe locatie. Het begint steeds meer vorm te krijgen.

 • Februari

  Video bouw beneden

  Video boven

  Bekijk bovenstaande video's eens. De bouw schiet al aardig op en krijgt al echt vorm!

 • Maart

  Inmiddels is het eind maart 2022. Het dak zit er op! De dakramen komen er in en ook wordt er hard gewerkt aan de tuin en de parkeerplaatsen.

 • April

  We zijn uit de steigers! Ook is er een begin gemaakt aan de parkeerplaatsen. 

  Inmiddels kunnen we vertellen dat we in september over zullen gaan naar de nieuwe locatie!